Slide Events gaat van mobiele schermen tot scootmobiels

Ongeveer een jaar geleden startte Ogün Demirkan Slide Events op door de aankoop van een eerste Led scherm. “Om de kost van deze investering makkelijker te maken, plaatsten we het scherm op een openbare plek en begonnen we advertenties te verkopen aan lokale handelaars. Dit had veel succes en zo zijn we op korte tijd ook snel kunnen groeien.”
Slide Events kiest bewust enkel voor mobiele schermen. Ogün: “Mobiele schermen hebben tal van voordelen. Ze zijn erg flexibel inzetbaar, want de opbouw en afbraak gaat erg snel. Ook vergunningsgewijs is de procedure om een mobiel scherm te plaatsen veel simpeler.”
“We zijn nu ook volop bezig met onze schermen intelligent te maken. Zo kunnen we de schermen vanop afstand aansturen, maar bijvoorbeeld in een noodtoestand kan de politie de schermen ook overnemen om informatie te verspreiden. Ook focussen we op live streams van bijvoorbeeld drones tijdens festivals. Tenslotte behoort ook filedetectie tot de mogelijkheden bij intelligente schermen.”

Location is everything

“We kiezen onze locaties heel bewust,” benadrukt Ogün. “Dit is uiteraard belangrijk om een zo goed mogelijke return voor onze klant op te leveren. Die return berekenen we aan de hand van het bezoekersaantal of passageaantal van de plek waar het scherm opgesteld staat.”
Naast mobiele schermen, gaat Slide Events binnenkort nog een stapje verder. Ogün legt de toekomstplannen uit: “We onderzoeken momenteel het idee om elektrische scootmobiels te voorzien van kleinere mobiele schermen. Deze mobiels kunnen overal ingezet worden en bieden veel mooie voordelen. Ze zijn compact, flexibel, opvallen én milieuvriendelijk. We willen dit idee dit jaar nog implementeren!”
“In de toekomst willen we de klanten ook meer vrijheid geven door een systeem waarmee ze hun advertentie of boodschap zelf kunnen beheren. Door in te loggen op een website kunnen ze zelf hun afbeelding uploaden of wijzigen, uiteraard na controle door ons.”
“De mobiele markt is echt wel ons ding. Dit biedt zoveel vrijheid en zoveel mogelijkheden. We willen daar in groeien en steeds innovatiever worden zodat we nog beter en nog sneller kunnen beantwoorden aan de vragen van de klanten.”

Verhuur led schermen en oplossingen op maat

Slide Events

0485 55 20 95
info@slideevents.be
Via media 4
3500 hasselt

www.slideevents.be / ©2016 Slide events / Web & Marketing door Sandbox services