QONTACT / WAAROM GOOIT LED SCREENING ZO’N HOGE OGEN?

Ogun: “Reclame op een mobiel ledscherm is buitengewoon effectief. Mensen worden er massaal door aangetrokken. Het verzekert een adverteerder van een grote impact omdat hij zijn doelpubliek op elk moment van de dag kan bereiken.”

Jan: “Wij spreken over single advertising als een klant een ledscherm voor zich alleen huurt. In het geval van regio-advertising installeert Slide Events een maand lang een pop-upscherm op één en dezelfde locatie. We selecteren uitsluitend toplocaties: drukke kruispunten of rotondes waar weggebruikers moeten vertragen of stoppen. Onze schermen rouleren en staan na zes tot acht maanden terug op de eerste locatie.”

QONTACT / IS REGIO-ADVERTISING EEN BUDGETVRIENDELIJKE OPLOSSING?

Jan: “Bij regio-advertising gaan wij op zoek naar adverteerders die gevestigd zijn in de omgeving van de geplaatste schermen. Op die manier worden de kosten onder onze klanten verdeeld wat maakt dat je ook met een gering budget in de picture bent. Maar wij beperken ons niet louter tot het verhuren van ledschermen. Slide Events biedt een totaalpakket van reclamemiddelen aan, in samenwerking met partners zoals reclamebureaus. Zo kan elke klant zijn exposure vergroten.”

QONTACT / IN WELKE MATE IS MEDIA-ADVIES BELANGRIJK?

Ogun: “Bedrijven hebben vaak nood aan begeleiding bij hun publiciteit. Ze zijn op zoek naar een professionele partner die meedenkt over hun business. En daar draait het bij Slide Events om. Een klant krijgt bij ons het juiste media-advies. Daardoor komt hij via onze ledschermen onder de aandacht van zijn doelgroep, zelfs als die moeilijk bereikbaar is.”

Jan: “Ook evenementen zijn gebaat met een of meerdere ledschermen. Denk aan beurzen, sportwedstrijden en braderieën. Of festivals, waar je in realtime het dagprogramma kan weergeven net als instructies in geval van een ramp. Onze schermen zijn van op afstand bestuurbaar wat een snelle interventie mogelijk maakt. Steden en gemeenten staan eveneens te drummen om hun activiteiten en festiviteiten aan te kondigen op een ledscherm. De huurprijs kunnen zij deels of volledig recupereren door advertenties van lokale handelaars te vertonen. We ontvangen nu al bestellingen met het oog op het EK Voetbal in juni. Slide Events levert modulaire schermen van 6 tot 40 vierkante meter groot, eventueel met een geluidsinstallatie erbovenop.”

QONTACT / ZIEN JULLIE NOG OPPORTUNITEITEN OM TE DIFFERENTIËREN?

Ogun: “Wij bouwen nu al aan de toekomst. Binnenkort kunnen klanten inloggen op een beveiligde website. Zij zien er in één oogopslag op welke locaties onze ledschermen zijn geplaatst. Elke klant heeft dan de mogelijkheid om zijn logo of advertentie te uploaden en zowel de schermen van zijn voorkeur als het tijdstip van vertoning te selecteren.”

Jan: “We zijn ook in staat om op onze schermen een Twitterbericht, de temperatuur of het uur te vermelden. Zelfs televisie-uitzendingen of video-opnamen die met een drone worden gemaakt, kunnen we rechtstreeks in beeld brengen. De ledschermen van Slide Events zijn eveneens intelligent en kunnen bijvoorbeeld bij een basketbalwedstrijd meten welk supportersvak de hoogste decibels produceert. The sky is the limit.”

Verhuur led schermen en oplossingen op maat

Slide Events

0485 55 20 95
info@slideevents.be
Via media 4
3500 hasselt

www.slideevents.be / ©2016 Slide events / Web & Marketing door Sandbox services